2015-02-06 3632 浏览
又到一月 系庆生月 四小花之一想食西餐意粉薄饼 所以决定去好评不错既小酒窝我地预先订左7点 4位 去到时已经见到门口好多人 侍应姐姐 话半数入先入得 点知黎左3个 又话齐人先入得 终于人齐 又要我地等 之后要落左单先入得餐厅好细 系最小既空间放最多既枱 我地4个要同对情侣搭枱 位同位之间迫迫贡 肥少少都唔得我地order 左4样野加沙律 一人一杯冇酒精饮品 坐底冇落 已经上得菜 快餐店既速度 张枱都唔够位摆招牌沙律-份量都好大 菜都好新鲜 几爽脆 dressing 系蜜糖介末 配料有鸡蛋 牛油果 都好丰富 五颜六色猪仔骨(半份)-半份都几多 一人有两三条 几入味 肉质几林 唔会食到冇哂仪态 但觉得冇咩特别出色之处四季薄饼-好多人推介 薄饼以芝士为主角 每一块都有粒水牛之士 但奇怪在有泰式辣酱系面 饼底系薄脆底 都几脆身 胜在够热尼泊尔饺子-又称momo 饀料系免治鸡肉 饺子上菜时都几热 所以个饺子皮都几软 一啖咬落去 好重香料味 唔系太啱口味什菌意大利饭-个饭唔系好腻 都有唔少什菌系入面 都几香 刚放低餐具 侍应姐姐 已经急不及待 帮我地执拾枱面 坐都坐得唔安落 唯有走 其实呢个餐厅价

招牌沙律

猪仔骨(半份)

四季薄饼

尼泊尔饺子

什菌意大利饭-个饭唔系好腻 都有唔少什菌系入面 都几香
意大利饭

刚放低餐具 侍应姐姐 已经急不及待 帮我地执拾枱面 坐都坐得唔安落 唯有走 其实呢个餐厅价钱都算几抵食 样样份量都好大 只系冇咩特出之处 普普通通 加上坐得唔系好舒服 再光顾既话 要谂谂
2015-01-31
等候时间
20 分钟 (堂食)