2017-09-20 761 浏览
勁想飲酸辣湯,因為地點選擇有限,所以就近近地試下。抱住bb,所以侍應好醒咁比了個不太大風位置,都算細心。~👉前菜,一入座就有,係花生同辣菜莆,都好吃~👉芝麻蝦餅,超級熱,咬落去啲芝麻好香,食落味道有啲像食葱油餅,好食。~👉金網生煎窩貼,睇menu見到幾得意咪叫下嚟食,woo, 咬落去啲汁超juicy,唧到對面吖,個網面係脆卜卜,比想像中好食。~👉酸辣湯,好期待,48元,得一盅仔,睇落有點貴,個人覺得比較酸了少少,材料都好多,吃到平時有嘅雲耳等材料外,仲有蝦。~👉鮮肉小籠包,呢個真係一般了,汁比窩貼還要少,皮厚了點,有改進空間~👉雪菜黃魚麵,講真,因為成日都係叫擔擔麵,牛肉麵,所以才轉下口味,試下呢個雪菜黃魚麵,嘩,好好食,啲湯底超甜,黃魚超滑而且無骨,真心錯有錯着。好食。推介。
勁想飲酸辣湯,因為地點選擇有限,所以就近近地試下。
抱住bb,所以侍應好醒咁比了個不太大風位置,都算細心。
~👉前菜,一入座就有,係花生同辣菜莆,都好吃
入座前菜
酸辣湯