2020-07-05 34 浏览
你鍾唔鍾意食串串?串串原來都可以食得滿足~串串都可以有放題!但係香港又好難搵到正宗嘅麻辣串串,呢間成都麻辣串串放題就係旺角,地理位置好方便2個鐘任飲任食放題時間都真係好多而且款式都多種選擇解辣飲品可以有豆漿、竹蔗茅根或者鹹柑桔💕鍾意飲汽水呢度都有㗎! 每個竹籤串起食物,加上秘製麻辣湯中真係辣得過癮!而且呢度辣度都可以選擇,非常貼心!食唔到辣都可以轉豬骨湯,都唔錯有牛肉、五花肉、魚蛋、花枝丸、豆卜、千層肚、魷魚、鴨舌等,我都試過曬,樣樣都好味,建議每人一次食一串試下先,鍾意就繼續嗌因為上菜都好快!魷魚好爽脆,不過就冇咁入味其他配菜都要試下,棒棒雞、滷水雞翼、無骨鳳爪等都 唔好錯過❤️唔夠飽仲有主食,但我就真係我已經食到好飽⋯⋯唯有下次去食啦甜品記得食返碗冰粉解辣啦!凍冰冰,好適合食完辣野✨✌️環境來講雖然唔係好大不過都坐得舒服,記得要提早預訂!
你鍾唔鍾意食串串?

串串原來都可以食得滿足~
串串都可以有放題

2個鐘任飲任食放題時間都真係好多
而且款式都多種選擇

唔夠飽仲有主食,但我就真係我已經食到好飽⋯⋯唯有下次去食啦

甜品記得食返碗冰粉解辣啦!凍冰冰,好適合食完辣野✨✌️

環境來講雖然唔係好大不過都坐得舒服,記得要提早預訂!