2021-01-16 712 浏览
几年之前嚟过呢间食,当时未同pizzeria Italian combined 埋一齐, 净系佢自己一间Ricos, 仲记得有个男人老细好热情, 今次做完野经过想再试返, 因为我非常之钟意食Tapas, 记得呢间他,tapas系好味既! 都怀念佢嘅味道啲酒又好饮!可惜今次返去望一望个menu 已经感觉伏伏地, 个餐厅名系一样但系菜式唔同咗, 连最基本嘅fried pardon peppers都冇🙈叫咗两杯洒难饮到爆,冇酒味又劲多冰(唔知关唔关happy hour事🤷🏻‍♀️)啲嘢食一样难食过一样, 见其他人留言话service 好差, 我今次嘅经历系OK啦又唔系劲差,系冇笑容啰,是但啦如果你啲嘢好好食我都算, 不过真系好难食,点搞🤯顺带一提,佢厨房里便啲人系全部都唔戴口罩嘅,就算有带都系掹咗落嚟侍应都系会突个鼻出嚟嘅🤷🏻‍♀️而家疫情咁严重呢啲嘢都系做好啲....所以啲嘢都唔系好够胆食食咗一大半算好好佢见我个碟仲有嘢食系咁叫我食埋佢你理得我啫不如你自己食下🙈
侍应都系会突个鼻出嚟嘅🤷🏻‍♀️
而家疫情咁严重呢啲嘢都系做好啲....
所以啲嘢都唔系好够胆食
食咗一大半算好好