2006-12-22
知道佢最近轉左手,又撞o岩早幾日轉凍,咪一家人近近地走落去試下任食打邊爐囉。打電話落去時問價錢,條職員話:$86任飲任食,全包架,唔洗加一。夜晚7點幾去到時每台有碟話送既海鮮,內有鮑魚仔、蟹、魚等,份量唔多,...落order叫左一堆火鍋料,張紙明明寫有生蠔同海蝦,我地入左幾次單都唔泥,淨係泥哂d丸呀、豆腐呀,總之貴既就唔識泥啦!菜又唔泥,肥牛就叫兩次泥一次,一碟得果4塊,仲要係超薄果隻。後來見到隔離台追職員後,有蝦上。我地咪又追囉。職員都好有禮貌解釋已經無哂生蠔,並遞上一碟蝦比我地,之後再追就已經無下聞lu。而當日只有約6成入坐率,場中間有個自助醬油部比人客自己"筆"鼓油醬料,同埋有支裝汽水及cheap啤酒供應......比起前身既自助部就差好多了,少左好多小食,淨係得幾款小食連甜品生果供選擇。最重要係埋單果時,每人要成$110之前話唔收加一同埋全包,係唔收呀,全包湯底及任飲任食。但唔包醬油及花生錢呢~~無計啦,唯有怪自己打電話問果時無逐樣逐樣問清楚收唔收錢囉~但,如果呢個價錢,響舊屋村既食肆,我覺得唔值囉~仲要無菜無生蠔,蝦又泥得一次......總之無下次啦~~
後來見到隔離台追職員後,有蝦上。我地咪又追囉。
最重要係埋單果時,每人要成$110
無計啦,唯有怪自己打電話問果時無逐樣逐樣問清楚收唔收錢囉~
總之無下次啦~~