Zenon Café

餐厅: Zenon Café
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2015-11-15 612 浏览
系中环返工平常也只好带饭盒,因为平价的食来食去也是一样就系前几日同事突然话想试下成日都会经过的CAFE SALON就系咁我地黎左呢到轻松下公司食饭时间冇规定所以我地多数会拣少人D的时间2:30pm后就最好一来平,二来唔使等位MENU虽然唔多选择,对两个女生来说绝对系岩晒第一次见有ALL DAY DESSERTS,唔知会系点样架呢主打: ALL DAY BREAKFAST绝对有诚意,大家可拣自已想食的配料焗豆或沙律,窝夫配生果,肉类三款,蛋一碟份量如果唔叫甜品完全够晒我地两个拣左沙律,香蕉窝夫,烟肉,香肠,牛肉及芝士奄列沙律新鲜香蕉窝夫外脆内软烟肉唔咸且有口感,唔会系薄脆片咁香肠有芝士系入面,食开就知系贵个只牌子牛肉岩岩好芝士奄列新鲜即整见到芝士吗如果多D芝士我会更喜欢ALL DAY BREAKFAST后到ALL DAY DESSERTS了第一次食咁配搭的waffle有macaroon, cheese cake, blueberry waffle唔会太漏,岩岩好COFFEE我地每人叫左一款新野绿色:cinnamon mocha (同事的)红色:salted caramel latte (
系中环返工平常也只好带饭盒,因为平价的食来食去也是一样

就系咁我地黎左呢到轻松下

公司食饭时间冇规定

所以我地多数会拣少人D的时间2:30pm后就最好

一来平,二来唔使等位
MENU虽然唔多选择,对两个女生来说绝对系岩晒
主打: ALL DAY BREAKFAST

一碟份量如果唔叫甜品完全够晒

我地两个拣左沙律,香蕉窝夫,烟肉,香肠,牛肉及芝士奄列

沙律新鲜

香蕉窝夫外脆内软

烟肉唔咸且有口感,唔会系薄脆片咁

香肠有芝士系入面,食开就知系贵个只牌子

牛肉岩岩好

第一次食咁配搭的waffle

唔会太漏,岩岩好
HOT COFFEE
COFFEE我地每人叫左一款新野

绿色:cinnamon mocha (同事的)
红色:salted caramel latte (入口重焦糖味,但完全唔系漏个只,慢慢会感觉到salt的出现

呢一个TEA+LUNCH好满足

另外原来楼上是一间SALSON
题外话/补充资料: 材料即叫即新鲜整,可能等候时间会长少少,建议如果赶时间可以下次至试,绝对要试的有诚意中环CAFE之选
2015-11-10
ALL DAY DESSERTS