2021-07-05
LagomKaffee 在六月新推出左野餐盒套餐,咁我就同朋友一齊去觀塘海濱到試吓佢哋嘅野餐套餐套餐包括租借用品:野餐籃,野餐墊,野餐用品(碟,叉,匙羹,杯),乾花套餐野食: 士多啤梨麻糬吐司,時令生果拼盤,吞拿魚粟米酥皮盒,雙色芝士薄切豬梅肉牛角酥,田園沙律配蜜糖芥末醬,紅莓蜜桃馬卡龍,芝麻焙茶司康配焙茶醬,玫瑰荔枝蝴蝶酥,煙三文魚忌廉芝士牛油果三文治,伯爵茶芝士蛋糕飲品:藍妹Freśhhoegaarden 金橘檸檬草百啤酒拎完野餐套餐,行5分鐘就到觀塘海濱長廊, 香港人真係好鐘意戶外活動,就算夏天都有一班人唔怕熱, 去野餐享受著海風和親親大自然。而我都急不及待打開個野餐套裝 ~~😍😍~~食物賣相好精美,細細份好方便食,而且好味!非常喜歡 🥰 甜甜(紅莓蜜桃馬卡龍),好濃郁焙茶味(芝麻焙茶司康配焙茶醬),脆脆(玫瑰荔枝蝴蝶酥),豐富足料嘅(雙色芝士薄切豬梅肉牛角酥)不過有少少麻煩,要透過佢哋嘅Apps去訂購呢個野餐套餐,如果大家有興趣嘅話都可以自己去睇一下
套餐包括
飲品:藍妹Freśhhoegaarden 金橘檸檬草百啤酒
而我都急不及待打開個野餐套裝 ~~😍😍~~