2021-03-17 81 浏览
平时又要凑澄澄又要教波, 身心都觉得好疲累,适当时候要识得放松下, 所以约咗闺蜜一齐去轻松下!!呢间餐厅分咗上下两层,下面系可以带埋猫猫狗狗一齐食野,我地两个系坐上层, 环境好宽敞好舒服🥰而当我地想order食物时候,可以直接按枱上个钟,非常贴心!重点系仲有间独立房有按摩服务!由於我地各自食咗lunch, 我地点咗小食送红白酒,全部小食送到嚟都系热辣辣,最爱系单骨鸡翼十分惹味, 蒜蓉虾好入味都正呀,仲有薯条,边叹红白酒,边girl talk,劲chill!最後,系我最期待既15分钟massage ,入独立房,安排我住系梳化,由膊头到颈之後就按头,我同朋友都好满意师父手势,力度啱啱好,按完即刻爽哂!

单骨鸡翼
红酒 merlot