住左系荃湾咁耐都冇食过呢间饺子店,每次经过见到都好多人排队,好似好好味咁😜今日同男朋友终于一试,我地大概三点几去到,以为应该冇咩人等位,点知都系好多人排紧队!大概应该等左十五分钟到,其实佢都叫得快,都唔算等左好耐既🤔🤔一入到去我地两个人就叫左六只韭菜猪肉饺同传统四并(韭菜、白菜、椰菜、芹菜)。🎈传统四并🎈韭菜猪肉饺其实佢每只水饺都好大粒,基本上食左四只到就已经饱饱地,好彩有男朋友包底😳同埋佢好足料,最欣赏佢既韭菜猪肉饺,因为个人都几喜欢韭菜个只味,所以觉得佢入面既料特别香😚至于传统四并就睇你想唔想试多啲唔同既款,如果四个味道都系钟意既,就可以试下!再讲下佢既汤底,真系又浓又好味🙆‍♀️佢既鱼胶汤底配埋水饺真系冇得顶,我系饮哂成碗既汤😂😂我觉得呢间饺子屋系我会再黎食既,但会拣啲少啲人排队既时间,试下一啲新款口味既饺子🥟例如粟米香菇猪肉饺同香菇木耳鸡肉饺🙈🙈

🎈传统四并
传统四并

🎈韭菜猪肉饺
韭菜猪肉饺

2019-01-13
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段
下午茶