🥥好耐之前已經同舊同事黎過, 佢嘅火鍋湯底真係真材實料, 正到不行~呢晚帶埋豬生過黎happy friday食好西😬 .我哋2人嗌咗火焰三椰雞煲, 店員先用牛油炒香雞件, 再加入酒精點火, ig-able嘅火焰就登場啦!!! 佢哋三椰包括椰青, 椰皇同椰子雞湯底!!! 真係堅足料! 我哋飲咗勁多碗湯, 湯底超清甜同滋潤呀😍 豬生話打邊爐點可以冇靚牛, 所以再嗌咗美國安格斯, 肉質軟腍, 超正! 仲有招牌韭菜餃, 稻庭烏冬, 娃娃菜! 呢度除咗火鍋外, 仲有唔少粵式小菜, 我哋仲嗌咗黃金炸魚皮💛 咸蛋黃炒香夾埋魚皮食真係極度邪惡呀!!! 呢晚我哋食到勁飽, 價錢比任食邊爐貴少少但堅係正野.難得係尖沙咀有環境優雅清靜嘅餐廳, 仲要坐得舒服, 店員服務好好, 好有禮貌~ 下次我要再黎同朋友encore呀.#hkig #hkfoodie #foodporn #foodphotography #likesforlike #instalike #foodstagram #foodlover #tsimshatsui #hotpot #cocount #chicken .📌 云手工火鍋店尖沙咀加連威
🥥
📌 云手工火鍋