2023-08-03 162 浏览
麻辣鮮香,啱晒我! 聽朋友講旺角開咗一間烤魚海鮮火鍋放題,咁抵食梗係要試吓啦。 本身包咗個海鮮拼盤,另外仲要任食烤魚再加埋火鍋放題配料飲食,超級誇張喔! 難以想像其實餐廳咁平經唔經營到架。 唔好以為係伏,咁嘅價錢,用料超級靚,烤魚本身勁大條配料勁多,我會推介海鱸魚,魚好大好爽滑,仲要冇乜骨添! 超級好味! 另外餐廳都做緊好多唔同優惠推廣,我相信係新張期內先會有呢啲優惠,出返一個post跟住仲tag 返餐廳, 就送咗呢個A5和牛,超靚,啲紋理好靚,牛味超香,我想講佢本身已經有好多肉類已經係免費放題任食㗎喇,跟住仲可以追加送呢一個A5和牛俾我,真係超抵食! 平時我去食飯都唔會特別寫食評,但呢間真係真心抵,用料又好,我諗我會keep住每個月都幫襯,正! 😆