初初开起香港𠮶时,睇个名仲以为系我个foodie朋友JS开既舖头啰😂知道新开𠮶时劲多人去食,要排好耐先有枱,所以一直都未去🙈但机会黎喇飞云🙋🏻‍♀️佢依家仲起尖沙咀开左新分店呀,虽然间舖唔大,不过最近因为少左好多人出街食,所以我地一去就入得喇😎-🦀松叶蟹忌廉意粉 (蟹肉,蟹籽,蟹膏) $198好好食‼️😍唔好睇佢价钱贵,但其实份量系好多,我地两个人share已经够食👌🏻虽然个蟹棒食落就有啲失色,主要系用黎摆盘够靓😂不过佢既蟹肉系有超级多啰,多到食完都仲有蟹肉净🤩真心可以再encore🤤-🌽粟米天妇罗 $58依个其实都唔差,但因为食个意粉已经饱左🙈所以食依个会有啲滞,如果佢再炸啲脆啲会更好🤔-🍫Chocolate Mocha Frappe $39个样感觉会劲甜,但饮落几惊喜😍因为有咖啡中和返,几浓几好饮😚-🥞开心果杂莓班戟 $129pancake上面有嚿cotton candy嫁,用杂莓果酱淋上去,然后棉花糖溶左之后就会发现内藏云呢拿雪糕同士多啤嫁😍而开心果忌廉个味道好出呀劲钟意😚配上酸酸甜甜既杂莓果酱好好食☺️不过只血红色系有啲恐怖🙈
🦀松叶蟹忌廉意粉 (蟹肉,蟹籽,蟹膏) $198
🌽粟米天妇罗 $58