2020-03-18 535 浏览
经朋友介绍得知呢度有间高质小店,细细间黑同白做主调,墙身有啲图案同霓虹灯,简单得黎有格调🧚🏻‍♀️不过店内大概有约16个位,如果要食记得把握机会🥰店内两位年轻女侍应都非常快手同敏锐,好主动帮忙同收拾,超级有礼貌,加哂分🥰💕明太子鸡翼好味道😋😋😋😋😋黎到摆盘已经超级靓,一食啲肉汁爆出黎!要小心热,里面明太子味十级浓郁,然后有小小辣,非常非常好味😋谂起都想食返!叁尝卷好味道😋😋😋😋😋见到menu上有厨师推介,忍唔住嗌黎试!一上枱十级惊喜,个摆盘靓到傻,两边有辣同唔辣既蛋黄酱,啲饭超大旧,唔好睇佢得8旧,真系食就好饱肚😍里面炸虾好香脆,配上新鲜既吞拿鱼仲有牛油果,我觉得设计食谱既人一定系个天才,真系好好味😆🌟慢煮三文鱼柳配味噌面豉酱好味道😋😋😋😋😋又系一道厨师推介,个人黎讲真系非常非常念念不忘,一啖食落去个鱼滑到傻左,化系口中,鱼油香浓🤗酱汁同个三文鱼十级夹,仲有大葱同薯仔粒做配菜!呢个真系一定要黎试!!!🧚🏻‍♀️白桃乳酸梳打好味道🌟🌟🌟🌟白桃味几浓,饮品正常发挥,因为野食真系太令人惊艳,所以饮品感觉无咁突出,不过都非常顺口美味😝顺带一提,以家唔收加一服务,真系非常值得一试既美食!

好味道🌟🌟🌟🌟
白桃乳酸梳打

顺带一提,以家唔收加一服务,真系非常值得一试既美食!

• 慢煮三文鱼配日式味增酱