2019-10-08 98 浏览
周末放假去了西湾河海边食brunch,餐厅叫 the salted pig!环境好舒服,好适合周末黎,懒洋洋食d嘢 饮杯咖啡渡过一天。同老婆2个人 叫了距个2人份ge brunch!已经包括好多食物。首先系 有4个煎蛋配多士 同埋一个煎pan ge茄汁豆!之後主角黎,英式allday breakfast。上面有苏格兰蛋,好有特色,比较小见,仲有几款香肠,有d 烤bacon,同埋烧猪腩肉,味道都好好。另外有烤蕃茄,薯角,炒菇等等配菜,最後比较特别系有个大大ge牛骨髓,可以用羹不d骨髓出黎食,好香浓ge味道。成个早晨全餐食物都好丰富,而且一定够饱,可以慢慢食,玩下电话,好舒服。唔错环境ge餐厅,俾人好放松ge感觉。
环境好舒服,好适合周末黎,懒洋洋食d嘢 饮杯咖啡渡过一天。

另外有烤蕃茄,薯角,炒菇等等配菜,