2024-02-18 16 浏览
柚子果冻 新西兰 龙虾 北海道银箔 法国米粉好香脆,咬落去有几层嘅口感,而且龙虾味几香最紧要佢做到好有特色,摆放嘅容器都好精致,极度花心思劲有心机劲靓👍👍👍👍👍卖相好似北极光落雪真系好适合冬天主题4款 银鳕鱼+鳕鱼干 香脆,银鳕鱼唔油腻,香低温八爪鱼 好淋,草莓酱+红豆出奇夹紫薯果冻 紫薯味香虾芋,日式和纸 香脆,虾味浓,软绵绵嘅感觉北海道 新鲜帆立贝竹炭盐 ,好大粒深海池鱼 最爱的深海池鱼,油份充足长期县 平正鱼 鲜味香 鱼油香但唔over马刀贝汤 圣子台湾乌鱼子 荷兰苗 日式鱼饼饮落去唔会好咸,反而好鲜北海道松叶蟹即焗,好香带奶味,好味慢煮 低温帆立贝配黄瓜 超级香牛油味日本北海道黄粟米 明太子,极度钟意食炸粟米,好香脆,而且甜甜的木光鱼 头食到尾 香脆,味香平黄果冻 感觉唔会好甜,清清地几好爱湖县蜜柑 配上果冻一齐食味道更佳小仓红豆mocha 即叫即搓,烟烟韧韧好好食自家制奶冻 卖相好靓,配合埋饼干一齐好特别整体嚟讲都好好食,而且佢有别于平日嘅omakase,全部食物精致又好有特色,可以话真系几重享受我好钟意
柚子果冻 新西兰 龙虾 北海道银箔 法国米粉
好香脆,咬落去有几层嘅口感,而且龙虾味几香

卖相好似北极光落雪真系好适合冬天主题
4款 银鳕鱼+鳕鱼干 香脆,银鳕鱼唔油腻,香
低温八爪鱼 好淋,草莓酱+红豆出奇夹
紫薯果冻 紫薯味香
虾芋,日式和纸 香脆,虾味浓,软绵绵嘅感觉

北海道 新鲜帆立贝竹炭盐 ,好大粒
深海池鱼 最爱的深海池鱼,油份充足
长期县 平正鱼 鲜味香 鱼油香但唔over

马刀贝汤 圣子
台湾乌鱼子 荷兰苗 日式鱼饼
饮落去唔会好咸,反而好鲜

北海道松叶蟹
即焗,好香带奶味,好味

慢煮 低温帆立贝配黄瓜 超级香牛油味
木光鱼 头食到尾 香脆,味香

平黄果冻 感觉唔会好甜,清清地几好
爱湖县蜜柑 配上果冻一齐食味道更佳
小仓红豆mocha 即叫即搓,烟烟韧韧好好食
自家制奶冻 卖相好靓,配合埋饼干一齐好特别