2023-03-16
呢度主打新式點心 啲點心好有gimmick‼️‼️🤣🔸甘荀咸水角💲2️⃣9️⃣我地勁鍾意呢三隻鹹水角嘅賣相!真係超級得意呀!😍😍😍 完全就係扮緊紅蘿蔔🥕 裡面個餡有啲豬肉,好好食!🔸「我不是茅台」湯 💲1️⃣1️⃣8️⃣呢個湯真係超級超級特別,用咗一個扮緊茅台酒樽嘅保溫壺裝住!入邊嘅湯份量好多,倒出嚟可以裝到4碗左右!餐廳仲會額外另上湯渣,放埋入湯裏面飲,味道一流!精彩一人前💲6️⃣8️⃣🔸雪菜黑豚肉米粉🔸蒜香酸汁燻蹄(1位)🔸小神燈蝦蛟皇(1件)🔸3.6牛乳布甸(1呢個一人午餐真係好抵,份量完全唔似一個人食得晒!我好鍾意嗰個雪菜黑豚肉米粉,炒得非常之乾身,唔會好油,非常香口!燻蹄有好多蒜蓉鋪住,味道酸酸地好開胃!蝦蛟皇好大粒,可惜剩係得一粒。皮唔算好厚,入邊嘅蝦肉好厚同埋彈牙!3.6牛乳布甸牛奶味非常之香濃,食落去好滑,好少機會可以喺點心餐廳都食到咁好食嘅布甸!之後想再過來幫襯多幾次!
呢度主打新式點心 啲點心好有gimmick‼️‼️🤣
🔸「我不是茅台」湯 💲1️⃣1️⃣8️⃣
精彩一人前💲6️⃣8️⃣
🔸雪菜黑豚肉米粉
🔸蒜香酸汁燻蹄(1位)
🔸小神燈蝦蛟皇(1件)
🔸3.6牛乳布甸(1
呢個一人午餐真係好抵,份量完全唔似一個人食得晒!
燻蹄有好多蒜蓉鋪住,味道酸酸地好開胃!
之後想再過來幫襯多幾次!