之前食过一次觉得几抵食,又黎食多次🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️❤❤呢度有个menu系会平d,like佢地社交平台 就可以平,几正🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️  😋芝士年糕😋$19 好金黄饱满,咬落外脆内软,十分烟韧😍😍😍 😍浓芝士薯饼😍$22 呢个真系好正,外面系劲脆既薯饼,内面系拉丝芝士😘好芝味🙆🏻‍♀️  😛烧扇贝😛$19 蒜泥落得好足,配埋黎食个扇贝十分鲜味😋😋 🤩汁烧极上和牛赞岐手打乌冬🤩$88 呢个和牛劲高质,牛质软腍,完全唔鞋,个乌冬都十分弹牙😘😘  😚自家制叉烧赞岐手打乌冬😚$78 呢个猪骨汤劲浓香😋😋叉烧有带少少脂肪劲滋味 😛😛😛  😌厚烧牛舌😌$22 可能烧得有少少过左,会难咬d🤣但牛味浓郁😌  😀烧猪颈串😀$25 呢个猪颈肉有d瘦,所以食落偏干少少,但调味都ok既 😁烧黑豚肉五花腩😁$22 五花腩个人觉得可以再肥d,个油脂味都香既😛  😄谷饲牛仔骨😄$19 牛仔骨都好重牛味,系比较多骨,但咁平都冇乜好要求🤣  😘芝士蛋糕+雪糕😘$39 芝士蛋糕好smooth ,淋左朱古力酱,雪糕拣左曲奇味,攞碟好精美,加左d朱古力脆脆😋😋😋 🙆🏻‍♀️红豆冰🙆🏻‍♀️$38 红豆冰甜度正常,都大杯好饮既

😋芝士年糕😋$19

好金黄饱满,咬落外脆内软,十分烟韧😍😍😍
芝士年糕

😍浓芝士薯饼😍$22

浓芝士薯饼

😛烧扇贝😛$19

蒜泥落得好足,配埋黎食个扇贝十分鲜味😋😋
烧扇贝

🤩汁烧极上和牛赞岐手打乌冬🤩$88

呢个和牛劲高质,牛质软腍,完全唔鞋,个乌冬都十分弹牙😘😘
汁烧极上和牛赞岐手打乌冬

😚自家制叉烧赞岐手打乌冬😚$78

呢个猪骨汤劲浓香😋😋叉烧有带少少脂肪劲滋味 😛😛😛
自家制叉烧赞岐手打乌冬

😌厚烧牛舌😌$22

可能烧得有少少过左,会难咬d🤣但牛味浓郁😌
厚烧牛舌

😀烧猪颈串😀$25

呢个猪颈肉有d瘦,所以食落偏干少少,但调味都ok既

😁烧黑豚肉五花腩😁$22

五花腩个人觉得可以再肥d,个油脂味都香既😛

😄谷饲牛仔骨😄$19

牛仔骨都好重牛味,系比较多骨,但咁平都冇乜好要求🤣
谷饲牛仔骨

😘芝士蛋糕+雪糕😘$39

芝士蛋糕+雪糕

🙆🏻‍♀️红豆冰🙆🏻‍♀️$38

红豆冰甜度正常,都大杯好饮既😌

埋单食咁多野都系人均$215,都几正,食物质素普遍都高于average 😛😛
芝士年糕
浓芝士薯饼