2019-03-04 95 浏览
一班老女同学走去一间young line girl boss, 试下promote紧嘅一送一龙虾包, 同埋成set好靓嘅3层架套餐.由于好多唔同嘅选择,避免人多口水多所以交由两位高效率同学挑选,哗,好多可以拣㖞。五女一男,叫两set 再加1送1龙虾包。系够食㖞。drink list 都算多款,呢杯hot coffee就普普通通。龙虾包果然一绝,面包虽然有烤过,但咬落仍然软绵绵。龙虾肉虽然系散修修,但份量唔少,配埋白酱汁,唔腻㖞我地被安排咗马蹄型卡位,可以自成一角,不过台面有限,2份套餐已经放满张枱。令到我哋嘅一送一龙虾包要系厨房焗住,等清咗碟先可以放低。可能咁样浓咗包面茶渍饭又几清新,当面将热茶倒入縠物饭内。炸虾变成大配角了慢煮三文,ok㖞,肉嫩,但衬底薯蓉好creamy 好食呢个Miss 70s Cider, 就过甜,唔多有cider 杯杯沙律有四大杯,样样都新鲜,配汁酸酸地,啱晒女仔口味。健康之人最好选择呢杯Black boss coffee 原来系竹炭咖啡....只能讲中伏

由于好多唔同嘅选择,避免人多口水多
所以交由两位高效率同学挑选,哗,好多可以拣㖞。

五女一男,叫两set 再加1送1龙虾包。系够食㖞。

龙虾包果然一绝,面包虽然有烤过,但咬落仍然软绵绵
。龙虾肉虽然系散修修,但份量唔少,配埋白酱汁,唔腻㖞

茶渍饭又几清新,当面将热茶倒入縠物饭内。炸虾变成大配角了

慢煮三文,ok㖞,肉嫩,但衬底薯蓉好creamy 好食

呢杯Black boss coffee 原来系竹炭
咖啡....只能讲中伏