2024-03-17 275 浏览
🔮一早陪hubby做完嘢✅太早起身所以超眼瞓💤经过顺便买埋lunch先返屋企🏚️见你到呢间个烟三文鱼牛油果酱意大利包好吸引🤩所以就决定系呢度买两份轻食噜🥪🥪小店细细虽然细细间📍但系食物同埋饮品嘅款式都有好多可以拣❤️🥑烟三文鱼牛油果酱意大利包 $52 🌈呢个意大利面包我会用小清新去形容☘️入口好软熟好有口感🍞入面放咗好多烟三文鱼🍣配埋浓郁嘅油果酱🥑超夹又好味道👅🍵宇治鲜奶抹茶 +$15🌈我呢个超级抹茶粉丝🍵见到有抹茶嘅饮品✅梗系一定要叫黎试吓啦👍估唔到呢个宇治鲜奶抹茶味道咁浓郁❤️我好满意呀🥳🥐黑松露炒滑蛋牛角包 $44🌈佢哋呢度嘅炒蛋系佢哋嘅signature 👍所以我哋都叫咗个黑松露炒蛋牛角包试吓😋 果然系招牌菜呀❤️个蛋又香又滑💯加埋黑松露真系冇得输呀✅呢个黑松露炒滑蛋牛角包超推介呀🥳🦖好立克恐龙 +$15🌈呢度又有恐龙🦕又有暴龙🦖今次我哋就叫咗好立克恐龙试吓😂呢只暴龙唔系好甜😍味道仲唔错添✅

🥑烟三文鱼牛油果酱意大利包 $52

🍵宇治鲜奶抹茶 +$15