2020-10-15 1528 浏览
如心酒店嘅自助餐成日做优惠,搞到我哋心郁郁想食!前排疫情关系转左套餐,果排仲未敢出街,估唔到过左阵疫情又好转,餐厅都改返正常自助餐,我同屋企人即刻book位食餐劲嘅!最爱自助餐嘅冷冻海鲜,长脚蟹都几多肉,只只鲜甜美味,我地食左好多,encore左好多次!另外普通蟹都唔错,开头以为自助餐应该质素麻麻,点知食落好多膏,啲肉仲好甜,正呀!第二个目标就系刺身,呢到嘅刺身种类都几多,不过我个人就最爱三文鱼,食左好多转三文鱼好满足,有时师传仲会切腩位比我,满足!鱼生整体都好新鲜,而且放刺身同师传处理刺身嘅位置都好干净,食得好放心!仲有呢到有提供鲍鱼,仲要size都唔细架!每次可以拎两只,我食左6只,好好味好弹牙!另外仲有冷盆热食都好多元化,我地样样食啲都好饱!食到一半,个主菜嚟埋,系澳洲M4和牛扒,同埋日本宫崎A4和牛扒。澳洲M4和牛扒肉香够哂浓,日本宫崎A4和牛扒就油香充足,入口即溶,我地share食,可以两样都试少少,好满足!最后再食埋甜品就完满啦!

另外仲有冷盆热食都好多元化,我地样样食啲都好饱!