2021-10-30 2401 浏览
嚟过呢度两次, 两次体验都超正✨厚切牛舌🔥🔥🔥呢个真系必叫!!因为本身超钟意食牛舌, 呢度嘅牛舌真系厚切到痴线, 好!好!食!手打鸡肉丸🍡 口感丰富, 食得出鸡肉嘅肉质同埋鸡软骨, 点埋啲蛋黄超正👍🏻盐烧活鳗🐋呢个都好正, 活鳗肉质新鲜弹牙, 烧得外脆内软👍🏻👍🏻👍🏻银鳕鱼西京烧🐠呢张相系第一次食嘅时候, 超惊喜有两大旧银鳕鱼, 西京烧味道啱啱好, 肉质又厚又滑🤤可惜第二次嚟嘅时候再叫好似已经冇咁大旧, 缩咗水🥲不过味道仍然好好👍🏻第一次嚟嘅时候试咗呢个薄切油甘鱼卖相非常之靓, 不得不赞师傅刀工非常了得👍🏻👍🏻油甘鱼味道鲜甜, 但系真系超级薄, 食到有啲到喉唔到肺🤣于是第二次嚟嘅时候就食厚切油甘鱼🤣呢个满足好多🤣🤣👍🏻味淋鱼干🐟份量几多, 味道唔错, 送酒一流✨明太子玉子烧🍳正常啦, 钟意食玉子烧可以试吓蟹膏帆立贝🦀新鲜嘅, 但系觉得比较普通, 可以唔使叫炸墨鱼咀🐙分量超级多! 本身唔系好钟意食炸嘢所以麻麻哋但系佢系炸得几香脆, 如果咸少少会好味啲是日串烧精选: 鸡胸骨🦴呢个真系唔知我朋友做乜事要叫😂普通鸡软骨, 咁就$38😂整体来讲觉得食物质素好好, 尤其是厚切牛舌真系正到痴线, 每
嚟过呢度两次, 两次体验都超正✨

厚切牛舌🔥🔥🔥
呢个真系必叫!!

手打鸡肉丸🍡

盐烧活鳗🐋
呢个都好正, 活鳗肉质新鲜弹牙, 烧得外脆内软👍🏻👍🏻👍🏻

银鳕鱼西京烧🐠

第一次嚟嘅时候试咗呢个薄切油甘鱼
卖相非常之靓, 不得不赞师傅刀工非常了得👍🏻👍🏻
油甘鱼味道鲜甜, 但系真系超级薄, 食到有啲到喉唔到肺🤣

于是第二次嚟嘅时候就食厚切油甘鱼🤣
呢个满足好多🤣🤣👍🏻

味淋鱼干🐟
份量几多, 味道唔错, 送酒一流✨

明太子玉子烧🍳
正常啦, 钟意食玉子烧可以试吓

蟹膏帆立贝🦀
新鲜嘅, 但系觉得比较普通, 可以唔使叫

炸墨鱼咀🐙
分量超级多! 本身唔系好钟意食炸嘢所以麻麻哋
但系佢系炸得几香脆, 如果咸少少会好味啲

是日串烧精选: 鸡胸骨🦴
呢个真系唔知我朋友做乜事要叫😂
普通鸡软骨, 咁就$38😂

整体来讲觉得食物质素好好, 尤其是厚切牛舌真系正到痴线, 每次同朋友嚟大家都觉得好好食🔥🔥🔥(希望佢暂时唔好再加价😆)

顺带一提, 第二次去嘅时候系同朋友庆祝生日, 呢度系会收$100切饼费
谂住佢普通攞个蛋糕出嚟, 比几只碟就算啦
无啦啦熄晒灯, 播晒生日歌, 首歌播足5分钟🤣🤣🤣朋友尴尬到痴线但系好好笑好开心🤣🤣
觉得呢度服务好好, 真心推介👍🏻✨✨✨
(不过如果怕尴尬嘅朋友就唔好嚟呢度庆祝生日🤣🤣🤣)
  • 厚切牛舌
  • 盐烧活鳗