之前見到人氣Flipper’s出左個好吸引既《奇蹟之白桃班戟》😍,今日終於可以嚟試到la😍~~排長龍一等就個半鐘😵😣,不過為左食好野等下都絕對值得!😅💪🏻落左單等左約20mins pancake終於嚟到😍,一食落口心𥚃面不禁叫左一聲: 點解咁好味架!😱pancake用左日本直送既新鮮白桃🍑,鮮甜多汁,pancake勁鬆軟🤤,有空氣感得嚟又好有蛋香;👍🏻配上清新既蜜桃醬同非常軟滑既乳酪忌廉,真係超好味!🤤❤️每食一啖都令我感覺好幸福同好滿足!☺️💓好快就俾我秒殺ko哂成碟 la!😝呢間既pancake肯定係我响香港暫時食過最好食嘅一間!🏆🤩佢哋另外仲有個限定版嘅綠茶味☘️,可惜今日已經賣晒(每日限量30-40份),下次一定要試吓先!😛😍唯一吾好嘅地方就真係要排隊排好耐😣,所以睇嚟下次我要試吓好早就去先!😆