cafe TOO

2013-08-30 6679 浏览
第一次黎cafe too食buffet, 甫入门口就已经见到个海鲜bar系度欢迎我地~好吸引!!第一转我就先食头盘, 食左烟3文鱼, parma ham+哈密瓜, 仲有d沙律菜.全部质素都几好, 连我平时唔钟意食沙律菜都觉得好食!之后到海鲜, 拎左面包蟹, 蟹脚同龙虾. 龙虾最好~新鲜~d肉弹口. 蟹脚我自己就觉得麻麻地, 而且拆肉好麻烦(龙虾个d系一起就一大块肉!). 面包蟹, 好多膏, 真系成个盖都系, 好正!! 之后各式热盘, 反而睇落一般般, 好多都无试到日本section个度都几多选择, 刺身有3文鱼/北寄贝/八爪鱼. 北寄贝, 新鲜唔错~八爪鱼就麻麻地~另外佢地有多种sushi, 但我唔想食个旧饭, 所以都无食...每晚7:45/8:15都会出炖汤, 好清甜, 不过都好大碗~但都真系值得一试!另有好多人排既鹅肝牛肉, 其实食得咁饱, 出去排下队企下都唔错(等15分钟到)~第一转d鹅肝麻麻地, 第二转好好食(睇彩数), 牛肉就一直都系麻麻地~如果系带子就好啦~点心, 流沙包同菜苗带子饺好好食, 反宜小笼包就一般.烧味, 有乳猪/烧肉/烧鸡等, 但水准都系一般仲有本身想试炸虾天

全部质素都几好, 连我平时唔钟意食沙律菜都觉得好食!

, 真系成个盖都系, 好正!!

之后各式热盘, 反而睇落一般般, 好多都无试到

(睇彩数), 牛肉就一直都系麻麻地~如果系带子就好啦~

点心, 流沙包同菜苗带子饺好好食, 反宜小笼包就一般.

烧味, 有乳猪/烧肉/烧鸡等, 但水准都系一般

仲有本身想试炸虾天妇罗, 不过成日都比人拎晒...食唔到

甜品有好多选择, 真系花多眼乱, 而且好多都好好味!

cafe too d食物真系好多选择同好多元化, 正~! 不果如果要去记得book台, 个日平日去都全场爆满呢!
用餐优惠
信用卡优惠