呢间鸡翼山应该好多人都试过了!🥳其实作为鸡翼控既我都好钟意食😚仲要呢度系采用无激素超大鸡翼,无添加生长荷尔蒙、抗生素同防腐剂~前排见到推出左四款新口味,分别为伯爵茶君子鸡翼、韩风泡菜见习生鸡翼、Striking南非香辣爆炸鸡翼、宫崎南蛮他他鸡翼🥰全部都好想试啊我!!所以今次特登同朋友一齐叫左$118个个12件套餐再加杯饮品😌仲要有得拣三款口味~我地分别就拣左文青风玫瑰鸡翼、鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼同宫崎南蛮他他鸡翼🙆🏻‍♀️因为系即叫即炸,所以都要等一段时间~但新鲜热辣既鸡翼真系好正啊🔥-🌟12件鸡翼套餐 $118🎈文青风玫瑰鸡翼玫瑰鸡翼系我第一次试😍其实之前见到好多人推介已经好想试呢款口味,但总系心挂挂另外个款,所以都系冇试到🤣难得可以拣三款口味当然要试试佢🙆🏻‍♀️一食完就发现爱上了啊💓个味道甜甜地咁好sweet,用上超级多既玫瑰糖浆,仲要劲有诚意咁放左超多玫瑰花瓣在上面🌹-🎈宫崎南蛮他他鸡翼试左款新口味都好有惊喜🤩鸡翼就系普通既脆炸鸡翼咁~但佢既酱就酸酸甜甜,开胃得黎又唔会好腻😛食落几有新鲜感!-🎈鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼呢个就系我一直心挂挂个款了😌完全冇得输😎超级邪恶既鸡翼啊!!鸡翼面头仲舖满

🌟12件鸡翼套餐 $118

🎈文青风玫瑰鸡翼

🎈宫崎南蛮他他鸡翼

🎈鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼
鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼

呢个就系我一直心挂挂个款了😌完全冇得输😎超级邪恶既鸡翼啊!!鸡翼面头仲舖满哂啲咸蛋黄,每咬一啖都觉得好邪恶啊🥳但食落呢款系偏油腻一点~不过个人觉得好okay😋
🎈水蜜桃粒粒甜果茶
估唔到呢度既果茶一啲都唔甜😆系偏微糖,好岩我饮😎仲要系好饮既水蜜桃再加埋粒粒系底~饮落解渴得黎又有口感🤪
🔸鸡翼山
📍旺角弥敦道700号T.O.P.地下14号舖