餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2020-04-08 1067 浏览
最近好多人都系屋企煮野食,我上网见到好多人自己包饺子,勾起左我条瘾,但我唔识整,所以梗系叫老公整啦~点知佢话妹仔大过主人婆,唔肯整俾我食😢佢话一系出去食啦,悭好多功夫。所以佢带左我黎依度食,依度既款多过系屋企整既款好多,我地点左:香煎软心芝士饺芝士控既我见到有芝士饺,梗系不能错过啦~正呀,超多芝士夹埋个煎香既饺子香脆,加埋粟米既爽口感,绝配呀!喜寿烧牛肉饺老公咁钟意食牛,梗系点依款。脆子煎得好香脆,又唔焦。加左陈皮既牛肉好香,老公话似脆口牛肉烧卖。龙凤松茸双灼饺$86龙凤即黑松露同白松露猪肉饺。黑松露同白松露有咩分别?我个人觉得黑松露香啲~不过两款松露饺子都超香松露味,又唔会觉得over,比例岩岩好。佢送个状元九鼎汤,好香浓,真材实料👍🏻四川凉皮$32我钟意食粉皮,老公钟意食辣,依个好岩我地。凉皮够爽滑,又香麻辣味同蒜香,最正系加埋花生粒,好脆口,青瓜又爽口😘惹味唐芹豆筋$32依款咁传统既小食好耐无见过,估唔到依度有,梗系点!一咬个阵麻辣好香,豆筋吸晒好惹味,芹菜好爽口。麻辣松花皮蛋$25老公一见到立即要点。皮蛋滑又香,麻辣同皮蛋味好夹,加左葱花仲好味👍🏻人地话依度既渍萝卜好好食,一咬

点知佢话妹仔大过主人婆,唔肯整俾我食😢
佢话一系出去食啦,悭好多功夫。

香煎软心芝士饺
芝士控既我见到有芝士饺,梗系不能错过啦~

喜寿烧牛肉饺
老公咁钟意食牛,梗系点依款。
脆子煎得好香脆,又唔焦。
加左陈皮既牛肉好香,老公话似脆口牛肉烧卖。

龙凤松茸双灼饺$86
龙凤即黑松露同白松露猪肉饺。
黑松露同白松露有咩分别?
我个人觉得黑松露香啲~

佢送个状元九鼎汤,好香浓,真材实料👍🏻

四川凉皮$32
我钟意食粉皮,老公钟意食辣,依个好岩我地。

惹味唐芹豆筋$32
依款咁传统既小食好耐无见过,估唔到依度有,梗系点!
一咬个阵麻辣好香,豆筋吸晒好惹味,芹菜好爽口。

麻辣松花皮蛋$25
老公一见到立即要点。
皮蛋滑又香,麻辣同皮蛋味好夹,加左葱花仲好味👍🏻

人地话依度既渍萝卜好好食,一咬,卜卜声,好爽好脆,又够酸。

我地由坐低都走都不停有人买外卖~
2020-04-08
用餐时段