2024-03-26 660 浏览
同一大班朋友最钟意就系去大排档食, 劲为食既我就可以样样都食D哈哈. 平日夜晚都唔算多人, walk-in等左15分钟左右就有位啦~🍯蜜椒薯仔牛柳粒呢个应该系每一间香港大排档既名菜lol! 蜜糖包著哂薯仔粒, 咬落好脆又好香, 而牛柳粒都好有黑椒味, 炒得都几嫩, 真系好唔错!🌽黄金椒盐粟米之前都无食过, 呢道菜真系有惊喜!出面香喷喷又邪恶既咸蛋黄粒, 加埋粟米, 真系食唔停~ 推介大家👍🏻🍚猪油捞饭朋友们都叫左呢个复古饭, 都赞猪酒好香, 捞饭配小菜好味!🍖沙拉骨、小炒王沙拉骨正常发挥, 调味都几够. 小炒王就略嫌有d咸啦. 最后仲送左甜品红豆沙, 一人一碗🥢总结: 一大班frd最岩黎食, 每人都系唔过$200, 呢个质素同环境系几高性价比既!

🍯蜜椒薯仔牛柳粒

🌽黄金椒盐粟米

🍚猪油捞饭
朋友们都叫左呢个复古饭, 都赞猪酒好香, 捞饭配小菜好味!

🍖沙拉骨、小炒王

等候时间
15 分钟 (堂食)