2019-10-19 763 浏览
// 𝐃𝐈𝐌 𝐒𝐔𝐌 𝐈𝐂𝐎𝐍 // 今期以🐻熊本熊🐻为主题, 推出一系列超可爱既点心, 打卡一流!首500名网上订座既顾客仲会获赠环保饮管套装 。我呢个包点控要大大力推荐紫芋流沙包、黑金流沙包😍👍🏻!我地每款包点再encore多一轮, 全晚我就系咁食包包, 超好味的!可爱熊本熊造型既西多士里面系流心蜂蜜馅, 配上糖浆, 甜甜的。♥🖤芝麻流沙包 🖤♥岩岩蒸好既芝麻流沙包好软熟, 一咬落去, 芝麻酱就即刻涌出黎, 流心度劲高!芝麻味超浓郁, 好钟意入面啲芝麻酱🤤!即叫即蒸既紫芋包好软熟, 里面系满满既紫芋馅, 紫芋泥口感软绵, 味道香甜。熊本熊奶黄流沙包 — 岩岩蒸好既包点胀卜卜, 好软熟, 一咬落去, 蛋黄浆就流出黎, 流心度高!咸蛋黄味够香, 甜而不太腻。餐厅推介芋丝饼 - 熊本熊个样好得意呀!以日本芋头、虾米、腊肠制成, 煎至金黄色, 入口香脆, 好香芋头味, 有口感的。除左点心, 仲有多款特色甜品供应, 推荐鲜芒果紫米卷、真真假假西瓜糕、小丸子椰皇。芒果紫米卷里面系香甜既芒果粒, 外皮几软熟。西瓜糕真系有香甜西瓜味, 完全唔系药水味嗰种呀~ 仲会动L动L~ 叫特饮套装, 仲可以带

♥🖤芝麻流沙包 🖤♥

芒果紫米卷里面系香甜既芒果粒, 外皮几软熟。

叫特饮套装, 仲可以带埋只限量版冻饮杯番屋企。另外我会推荐西瓜特饮, 原个迷你西瓜放上枱, 造型吸引, 西瓜汁新鲜解渴。
2019-10-18
  • 原只鲍鱼烧卖