2021-11-20 1064 浏览
啱啱过左lunchtime 最多人既时间,谂食乜好,行行下见面Cupping Room,一早听过佢地既咖啡好出名同埋经常系咖啡比赛攞冠军。就试吓佢有咩特别啦!经店员介绍有Lunch SetOrder 意粉加钱可以饮埋手冲加左$50饮咗佢哋最贵Icons Coffee Filter Coffee见店员有善,问可唔可以上咖啡先,怕浓味食物影响饮咖啡味道。因为小弟都有玩开手冲:PRigoberto Herrera La Esperanza热饮果阵,有好突出菠萝香气,同时我钟意玻璃樽方便保温和保留香气,不过唔肯定依只咖啡豆本身Body或者用既手冲法唔同小弟,body 比较清淡。冻左有好少少少酒味。Signature PastaSquid Ink Spaghetti Aglio E Olio $128饮左大部分咖啡,上咗依个墨汁意粉,估唔到非常好食,好浓味又有少少辣,有3只grilled好香虎虾。总结:意粉超出预期,十分好味,不过今次只咖啡就唔算令人难忘,店员都几有礼貌。

经店员介绍有Lunch Set
Order 意粉加钱可以饮埋手冲

Signature Pasta

2021-11-10
  • Squid Ink Spaghetti Aglio E Olio