2020-03-28 690 浏览
BYO自助烘焙🥯真係要同大家介紹,最近成日係eatigo預訂自助整餅,仲會成日睇住幾時會有半價。我同個朋友加埋各自嘅老公一齊去整兩個蛋糕,兩位男士本來係諗住陪老婆,結果呢,佢哋整完即刻問:幾時再整下一次? !相信大家都知道有幾好玩😉不過我都要講一下,就係用iPad跟住去攞材料去預備工具,去開焗爐,然後製作,仲要製作出嚟嘅好好味。工作人員在你做錯的時候會幫你修正,但你不會覺得是別人幫你做餅,你總會覺得是自己成功地做咗一個好味好味好味嘅蛋糕。呢個就係佢好玩嘅地方!我順便提一提,我弟弟將會生日,我都會用呢個方法整一個蛋糕俾佢,因為同買嘅價錢差唔多,甚至更加平,但我就有兩個多小時嘅娛樂。✌️
BYO自助烘焙🥯