2021-02-20 2284 浏览
這個位置選擇十分多,但今日用呢個親民價錢食到嘅日本感覺就真係十分超值,lunch set 一個價錢就有不同組合,有多道口味品嘗,先上了個清新沙律,之後是師傅在鐵板上蒸熟嘅茶碗蛋,入口蛋香嫩滑,配埋上面嘅野菌,真係心機之作!忙緊食茶碗蛋時,師傅就在鐵板上煎緊隻大蝦,利用純熟嘅手法兩三下手勢就將隻大蝦去殼,而蝦頭就分開再煎,蝦肉十分彈牙爽口,蝦頭亦煎得十分香脆可口!當然師傅不會停,接住就係我選擇的美國牛西冷薄燒,師傅真係快手,在鐵板上利用純屬嘅手勢,就將京蔥西冷卷好上碟,入口軟熟牛味濃郁,加埋京蔥嘅味道十分配合!之後師傅用心製作蒜蓉炒飯,最深刻就係個塊由師傅用少量嘅米飯做成的香脆米紙,又真係心機之作!十分好味!加埋個熱辣辣嘅味增湯,同埋漬物!真係十分配合!還有甜品同杯冰涼凍檸茶,今日真係十分滿足!質素絕對滿分,加埋呢個價錢一定係超值抵食!

還有甜品同杯冰涼凍檸茶,今日真係十分滿足!
質素絕對滿分,加埋呢個價錢一定係超值抵食!
2020-07-18