之前星期六同朋友嚟呢一間食lunch,一路食一路傾偈,感覺好休閒😙餐廳地方大環境好chill,店員服務亦很好🤩👍🏻好啱同朋友嚟食嘢放鬆吹水.我叫咗個burger餐,朋友叫咗餐廳店員推介嘅伊比利亞豬鞍~Lunch set跟餐個麵包真係好有驚喜!麵包食落好香好軟熟,配海苔牛油真係超好食😍真係食多個都得澳洲穀飼和牛牛肉漢堡好大個,食落都幾滿足。朋友嘅烤伊比利亞豬鞍叫咗七成熟,七成食落會乾身少少,雖然七成肉質都係OK,但我哋覺得可以叫五成試吓🙂.跟餐飲品可以免費揀檸檬茶/水或者果茶,但我哋都加錢叫咗咖啡😆我加$15要咗latte,latte好香濃,我覺得好好飲😋朋友加$45要咗手沖Kenya咖啡☕️.整體特別適合想搵環境好少少、又想坐得耐嘅人😚同埋佢哋而家星期一至日都做緊lunch set八折(唔知做到幾時🤣)!

澳洲穀飼和牛牛肉漢堡好大個,食落都幾滿足。

我加$15要咗latte,latte好香濃,我覺得好好飲😋

朋友加$45要咗手沖Kenya咖啡☕️

整體特別適合想搵環境好少少、又想坐得耐嘅人😚