餐厅: Green Waffle Diner (希慎廣場)
资讯:

今次嚟到呢一间人气窝夫店,除咗有美味嘅甜品之外,仲有好多好味嘅美食!餐厅主打加拿大人菜式,即使点small份量都好够食,如果点Big份量,可以约埋三五知己过嚟一齐食,开心share!🥰餐厅仲有vip 申请,今次顺便申请埋,佢哋仲送咗精美小礼品比我哋,之后下次再去Green Waffle Cafe 消费,就有9折优惠,同埋有得储分换返礼品。 (消费够$680,就可以申请vip) 烧烤猪助骨伴番薯条及沙律烤得刚刚好,烤至外皮香脆,再将肉汁都锁上,入口肉质鲜嫩;蕃薯条炸得香脆,带点香甜味。美式劲厚车打芝士镬仔通心粉超邪恶芝士美食之⼀ mac & cheese!完美拉丝芝士,金黄色色泽,通心粉都沾满浓郁的芝士,入口非常Creamy,超满足!!鲜芒果士多啤梨窝夫 (人气窝夫)果然名不虚传!夏日炎之选:鲜芒果士多啤梨窝夫,当中佢哋所选用嘅系新鲜水果,即切即上碟。呢个窝夫仲可以自选一球雪糕,我哋拣咗朱古力味,味道比较香浓!而窝夫底入口香脆,做到外脆内软,再点底下有芒果同士多啤梨果酱,味道酸甜好正!饮品今次我哋点咗柠檬薄荷梳打 & 新鲜百香果梳打,两杯饮品都好清爽,而新鲜百香果梳打会比较酸甜,饮完好

美式劲厚车打芝士镬仔通心粉
超邪恶芝士美食之⼀ mac & cheese!

鲜芒果士多啤梨窝夫 (人气窝夫)

饮品
今次我哋点咗柠檬薄荷梳打 & 新鲜百香果梳打,两杯饮品都好清爽,而新鲜百香果梳打会比较酸甜,饮完好开胃又解腻!不禁令人一口接一口,再嚟多杯!
鲜芒果士多啤梨窝夫
鲜芒果士多啤梨窝夫