怡东酒店就黎重建,我同屋企人特登book枱去食晚餐buffet! 话明食自助餐,我梗系唔系点拎熟食啦! 佢有张券,每人可拎一份花胶。我想讲嚿花胶真系好好味,够淋同埋够大嚿,个汁吊起到个鲜味。因为得一份,所以好珍惜咁品嚐。真系又大块又厚嫁!我都系集中海鲜类出发!首先拎左扇贝同烧蚝! 都系一定会好味既食物😋😋之後拎左鲍鱼因为鲍鱼都系好鲜味,所以我食左4只呀哈哈!海鲜当然唔少得蟹啦!反而寿司我真系冇咩点掂,因为望落唔够其他食物吸引!甜品位置梗系要食movenpick雪糕啦!其他甜品我都系见到吸引就试下冇咩太大特别。我都几锺意自助餐有葡挞食,好好味!呢盘就系我甜品第2轮既收获!自助餐既好处就系雪糕上面你可以加好多配料(其实好似系隔离朱古力火锅既配料黎😂😂) 我加左好多杏片,加上movenpick雪糕食完唔会口乾,所以都忍唔住食左几转🙈🙈🙈! 自助餐=海鲜+甜品😂😂咁就已经食到好饱了,连牛扒个d我都系同屋企人share食左一嚿仔!Fulfilling buffet dinner! 虽然呢间性价比唔高,但胜在地点方便同埋有几款食物高质已经好够!

真系又大块又厚嫁!

之後拎左鲍鱼

因为鲍鱼都系好鲜味,所以我食左4只呀哈哈!

海鲜当然唔少得蟹啦!

反而寿司我真系冇咩点掂,因为望落唔够其他食物吸引!

我都几锺意自助餐有葡挞食,好好味!
呢盘就系我甜品第2轮既收获!

自助餐=海鲜+甜品😂😂

• 生蚝