2019-03-16 635 浏览
Lifetastic 蛋糕以杏仁粉代替面粉,比较健康,食落口感比较扎实,不错😊Fig & 🧀Cheese Charcoal Layer Cake无花果芝士竹炭蛋糕 💰$58hkd新鲜无花果好大粒😍 蛋糕面同馅入边都有(但系又冇乜味)忌廉口感有啲似mousse啫喱但系又带出淡淡的芝士同乳酪味,虽然竹炭冇乜特别嘅味道,会有淡淡炭味😆但竹炭嘅味道令到成个蛋糕增添层次同冇咁甜,是一个要细味品尝嘅蛋糕。Matcha 🍵Red Bean Layer Cake抹茶红豆蛋糕💰$58hkd好香嘅抹茶味道再加上红豆呢个配搭一定系天衣无缝,就系因为Perfect match嘅关系食落没太大惊喜,红豆亦不够饱满,可以一试但不会难忘。荔枝玫瑰蛋糕 💰$58hkd 我无试到,不予置评,但卖相吸引👍🏻

无花果芝士竹炭蛋糕 💰$58hkd

Matcha 🍵Red Bean Layer Cake
抹茶红豆蛋糕💰$58hkd

荔枝玫瑰蛋糕 💰$58hkd
我无试到,不予置评,但卖相吸引👍🏻

2019-03-14
外卖自取