灣景廳

Harbour Restaurant
餐厅: 灣景廳
资讯:

2020-06-14 3173 浏览
今日同家人去湾景厅食lunch buffet,有被骗的感觉。原因2020年5月17日于booking app订位时,自助午餐标明$218的八折,怎知按预约日期6月14日来吃,付款时才知系$228八折再加一。唔计加一,标价相差每位十元,虽相差不多,但真系有被骗的感觉,同职员表达,佢话一早通知了booking app,但佢app冇改价钱,佢都冇法。咁如果你话贵$100一位,唔通我都要照比。打死狗讲价一样,内心不开心,另外食物种类又小,冇生蚝,海鲜冷盘只有三种,虾,蚬和螺,好细只,鱼生得两款,甜品种类好小,得面包布丁好食小小,食完好多都冇refill,食物质素一款喇,我地在心有不甘下照佢地话的格价埋单,$820四位,唔算抵食,仲有咁嘅经歴,真系劝大家去之前要念清楚。我心念,好想去消费者委员会投诉呢!
2020-06-14
庆祝纪念