2019-02-08 1649 浏览
以前都嚟过食几次都几好,今日初四开工谂住食好啲就嚟呢到,点知失望唔单止,仲好嬲。服务唔讲啦,初四人多服务唔到我理解,但系我叫咗个碎鱼生饭食,嚟到睇到真系忍唔住讲咗句粗口。188蚊,见到d蟹柳碎已经o咗咀,然后再望真的,除咗个一细份海胆,其他个d料,三文鱼碎加埋都唔知有无5粒,吞拿鱼就用最cheap个d,争鲜都靓过佢,其他大部分系章红鱼,蛋同青瓜粒。认真,我求其去间伪日本料理叫碗角切都靓过呢碗嘢。我同事个寿司刺身set仲离谱(好后悔无影相),完全图文不附到一个点,带子刺身无咗,比d唔太靓嘅鱼换咗,2件军舰都变咗半份军舰,加2件cheap到爆嘅吞拿鱼三文鱼寿司,total,4件寿司仔加8块刺身(我记得无靓嘢),睇到实物真系孤寒到你唔信,咁就228。我前几次嚟真系唔系咁,点解而家会可以恶劣成咁?真系当人系水鱼咁嚟呃,好差。
认真,我求其去间伪日本料理叫碗角切都靓过呢碗嘢。