2020-02-04 149 浏览
上网见到呢间嘢食卖相好似几吸引,就同男朋友嚟食晚饭~店舖装修几靓,好有Cafe感觉,几舒适~餐牌选择几多元化,有亚洲风味嘢食,亦有西餐可以拣~明太子意粉~意粉软硬度适中,欣赏佢每条意粉都沾满了明太子酱,而非水水的一pat意粉酱,配上几粒帆立贝,带子嘅香味同意粉几夹,加上少许紫菜,为整碟意粉增添了不少日式感觉,整碟感觉好满足~海鲜蕃茄意大利饭~蕃茄味道浓郁,每粒饭粒吸收蕃茄酱和海鲜精华,而且饭粒煮得啱啱好,刚刚熟透,味道十分香浓,海鲜种类和份量够多,啖啖肉~黑松露薯条~薯条啱啱炸起, 十分香脆,而且条条都很粗身,盐嘅份量啱啱好,不会太咸,配上黑松露令整体味道层次更丰富,沾上黑松露忌廉酱食味道更香~富士山~系我最钟意嘅饮品之一,卖相十分精美,一望就令我勾起了在富士山旅行的回忆,饭落味道也不错,梳打配上奶盖味道十分夹,加入少量爆炸糖令整体味道更丰富,口感特别教人难忘,价钱比一般Cafe便宜,性价比几高🤤冻焦糖爆谷朱古力~呢杯颠覆左我对传统朱古力嘅印象,少量嘅焦糖爆谷味道融入了朱古力当中,令整杯朱古力饮品味道更为特别,加入忌廉令整体卖相更丰富,性价比高~
上网见到呢间嘢食卖相好似几吸引,就同男朋友嚟食晚饭~

明太子意粉~
明太子意粉

海鲜蕃茄意大利饭~
海鲜蕃茄意大利饭

黑松露薯条~
黑松露薯条

富士山~
富士山

冻焦糖爆谷朱古力~
冻焦糖爆谷朱古力
2020-02-03