2018-01-21 1013 浏览
元朗都几多德国餐厅🤔,最近见到元朗食街开咗呢一间,又入去试吓😍入面唔算大,不过都几宽敞,都几有外国餐厅嘅感觉,再加埋一份外国feel 十足的大型Menu两个人嗌三样嘢估唔到会食剩要打包$88芝士薯条好似有啲贵,但想食都照嗌,点知上到泥系噤大盆,仲要劲多芝士,又香又脆,如果三五知己过泥happy hour 真系必嗌,配埋呢度嘅draft beer 真心正猪手当然系德国餐厅必定要点嘅美食啦,不过都试过好多间,唔系间间都好食,有啲骚味实在太利害啦,始终都系小店做得有心有惊喜,外脆内软,多重口感,又唔会好肥腻,最惊喜系切好左先上枱,非常贴心!配埋则边啲薯仔酸菜真系无得顶!另外嗌左个ribs, 无失望,味道啱啱好,最怕果啲太浓味,食到要系噤饮水睇埋openrice 先知原本已经有七间分店,下次想食应该紧有间系左近😛😛
入面唔算大,不过都几宽敞,都几有外国餐厅嘅感觉,
再加埋一份外国feel 十足的大型Menu

两个人嗌三样嘢估唔到会食剩要打包