2021-12-16 180 浏览
上星期同老公去呢間打邊爐,揀左買一送一優惠嘅M5澳洲和牛放題,勁抵食! 今次已經係第2次食呢間野啦!! 要再encore!餐廳近門口有一排L字型自助區,有打邊爐嘅食材、 前菜、壽司、甜品同熱食。壽司都幾搶手, 但我見refill得幾快好欣賞佢嘅炸物,全部都熱熱地同脆口!個春卷幾好食如果拎完,佢有時會refill新款式,我食到中段果陣見到有炸饅頭勁脆刺身質素都唔錯,甜蝦同帶子都好鮮甜,劍魚腩就唔夠油脂感。打邊爐揀咗兩個湯底一個係龍蝦蕃茄湯,另一個係麻辣湯。龍蝦湯隻龍蝦係另上嘅,唔驚佢煮得太老,幾貼心,同埋幾多膏。麻辣湯底勁多花椒八角,好香!!煮蜆真係一流,食果陣索晒佢啲辣湯送左一盤海鮮,有扇貝、鮑魚、螺、生蠔、蝦等等,鮑魚幾爽彈螺肉高質,encore左幾次, 愈煮愈入味M5和牛盤盤質素都保持到, 我見佢一盤其實有唔同部位,所以油花都唔同,覺得咁樣幾好,又公平啲,又試到多啲唔同口感。m5牛牛肉味重,又嫩滑呢個價錢食到都抵!
餐廳近門口有一排L字型自助區,有打邊爐嘅食材、 前菜、壽司甜品同熱食。壽司都幾搶手, 但我見refill得幾快

好欣賞佢嘅炸物,全部都熱熱地同脆口!個春卷幾好食
勁脆

刺身質素都唔錯,甜蝦同帶子都好鮮甜,劍魚腩就唔夠油脂感。

送左一盤海鮮,有扇貝、鮑魚、螺、生蠔、蝦等等,鮑魚幾爽彈
螺肉高質,encore左幾次, 愈煮愈入味

呢個價錢食到都抵!