2022-09-12 139 浏览
平时钟意行鱼街 ,当日同小朋友出嚟行下~见到有喵喵cafe, 于是带佢地上嚟坐下玩下猫🐈赞嘅地方系呢度所有喵喵都好可爱,全部都好平易近人~基本上任影任摸唔嬲~当日我地坐张枱仲有只黑色喵趴左系度瞓觉唔走添~而且地方好大,系舒服嘅~至于要弹嘅地方真系数不清喇~唔知系咪新开,佢地系冇野食(咸甜都冇)~只系有饮品order, 但味道就好普通~虽然饮品价钱平,但入场费贵~2大2小咁就成3旧水喇~不过价钱贵都算喇,佢地嘅staff爱心只限于对住自己啲喵喵~真心咁唔欢迎小朋友,就唔好一开始系门口同小朋友讲一大堆规矩要佢地去遵守~直接写「只招待13岁以上人仕」就算喇~一踏入去都未坐低已经好令人唔舒服~唔知系咪个日下昼又冇乜人喇~全世界staff 嘅目光都注视住我地呢枱~就系因为我有小朋友,我会形容为系「👀比人监视」~嚟cafe坐为舒适,但惨过坐监~跟住小朋友稍为离开大人少少距离🤏🏻行出左啲望一望啲喵喵🐈我地大人就好似「十恶不赦」咁喇,比佢地啲staff 黑面式走嚟再讲多次啲「所谓规矩」~即系咁喵喵同小朋友都可以好和平共处~既然比得小朋友入内,佢地staff嘅爱心唔应该只系对住啲猫~好简单咁比个笑容,其

平时钟意行鱼街 ,当日同小朋友出嚟行下~
见到有喵喵cafe, 于是带佢地上嚟坐下玩下猫🐈

赞嘅地方系呢度所有喵喵都好可爱,全部都好平易近人~
基本上任影任摸唔嬲~
当日我地坐张枱仲有只黑色喵趴左系度瞓觉唔走添~
而且地方好大,系舒服嘅~

至于要弹嘅地方真系数不清喇~
唔知系咪新开,佢地系冇野食(咸甜都冇)~
只系有饮品order, 但味道就好普通~
虽然饮品价钱平,但入场费贵~
2大2小咁就成3旧水喇~
直接写「只招待13岁以上人仕」就算喇~
一踏入去都未坐低已经好令人唔舒服~
唔知系咪个日下昼又冇乜人喇~
全世界staff 嘅目光都注视住我地呢枱~
就系因为我有小朋友,我会形容为系「👀比人监视」~
嚟cafe坐为舒适,但惨过坐监~
跟住小朋友稍为离开大人少少距离🤏🏻
行出左啲望一望啲喵喵🐈

即系咁喵喵同小朋友都可以好和平共处~
好简单咁比个笑容,其实成件事已经可以好好多~