🐈身為貓奴嘅我地最近去左尖沙咀一間除左有良心仲好有愛心嘅貓cafe,有幫手領養暫托,店主同果園社企合作,支持領養代替購買! ❤️覺得投緣又有興趣同責任心既可以考慮領養,比個家🐱🐱🏠😉為左確保衛生,入店前要除鞋 (去嘅時候最好著襪啦😉無嘅話都可以考慮買佢地嘅貓貓襪🧦支持下) 店內有好多唔同貓玩具可以同主子玩,連牆身都係方便貓四周走嘅設計,真係貓貓理想嘅屋企😀😀店員都好有愛心,會同你簡單介紹貓貓及幫你雙手消毒。🐱我地當日見到大概有7隻貓,有d可能訓左教XD 隻隻都好可愛😍😍😍 其中黑色果隻比較cool,個樣仲好有霸氣🤣 搵玩具比佢仲會揮拳非常有性格😝😝 🙈另外有兩隻花貓,就好奇心旺盛,成日係我地枱底走黎走去,仲會跳上窗邊行,摸下佢同佢影相都無問題🥰🥰真係受寵若驚😂 cafe沒有時間限制, 係輕鬆下傾偈的好地方!👍🏻.野食方面水準正常不過份量相對較少,建議下午或者下午茶時間黎比較相宜。其中芝士蟹棒玉子燒比較出色,蛋煮到岩岩熟仲有小小流質,加埋入面溶化左嘅芝士同蟹棒鮮味,非常唔錯👍👍🏻另外滷肉飯,滷肉咸淡適中都唔錯,用上糙米,口感有層次仲好健康😋小食鹽酥雞細細粒,味都唔錯,雞肉鮮嫩,旁邊仲有柚子
❤️覺得投緣又有興趣同責任心既可以考慮領養,比個家🐱🐱🏠😉
店員都好有愛心,會同你簡單介紹貓貓及幫你雙手消毒。
cafe沒有時間限制, 係輕鬆下傾偈的好地方!👍🏻
芝士蟹棒玉子燒
蕃茄醬鮮蝦意粉
鹽酥雞
台式滷肉飯
磨菇醬慢煮牛肉意粉

小食鹽酥雞細細粒,味都唔錯,雞肉鮮嫩,旁邊仲有柚子醬,酸酸甜甜醒胃又特別😊😊
2020-01-12
台式滷肉飯