2019-01-26 83 浏览
家中不能养猫,知道呢度有间以猫猫做主题嘅cafe,即刻上去做一日猫奴💕💕店员跟我地说明,要先着鞋套同埋消毒双手,然后就可以入座了系超级多嘅猫猫啊!!主子们我来了🙀细细嘅cafe应该有成20+只过程根本就系玩猫>食,有只之后仲训左系我地件外套度😂😂讲反食物😆饮品要左柚子茶同朱古力鲜奶,柚子茶就是你想像得到的味道,不难喝也不好喝🙊相反朱古力鲜奶就好浓!好鲜!好好饮🐄🐄🐄忌廉汤同沙律都唔错,汤好creamy有南瓜蓉,沙律新鲜同酱够多,不过份量有点少主菜系猪肋骨同龙虾意粉😘猪肋骨有2大件,份量都唔少😁虽然唔系话一切就好易离骨果只,但肉质都算唔un,而且好入味😛酱汁属于带酸那种,好开胃呢😻薯角亦都好食龙虾意粉就有少少失望,泥度见到只龙虾都几大只,点知一反开睇,梅嘅💀最后只切了一小口就成只放埋一边😂冇味又梅🙈但其实个意粉本身几好食,好浓味,加上有蕃茄仔酸酸地中和反,其实不错😂清晒食物之后,同店员加左$18要罐猫粮喂主子们😗只能说被主子包围嘅感觉真系非常好😂😂猫猫全部好温驯好乖,爱猫但又冇得养嘅朋友泥呢度一定玩得好开心😽

店员跟我地说明,要先着鞋套同埋消毒双手,然后就可以入座了

系超级多嘅猫猫啊!!主子们我来了🙀
细细嘅cafe应该有成20+只

过程根本就系玩猫>食,有只之后仲训左系我地件外套度😂😂

蜂蜜柚子茶

特浓鲜奶朱古力