2008-12-19
板長前菜: 辣貝 (已忘記正確名字). 普普通通吧!刺身: 北寄貝, 平目魚, 象拔蚌, 油甘魚, 天使蝦, 牡丹蝦魚生全部都好新鮮, 值得一試. 壽司: 魚子芝士軍艦: 芝士味好勁, 口感豐富鵝肝壽司: 我無食, 不能致評, 但同事話好好好正蟹膏蟹肉軍艦: 蟹膏香濃, 蟹肉就稍為遜色了.熟食:蝦天婦羅: 這裡的是脆漿炸蝦, 而不是蝦天婦羅. 味道可以. 南瓜天婦羅: 意見同上, 份量幾足,燒獅魚鮫: 肉質好滑, 幾香口焗蟹蓋: 呢個好好味, 足料炮製, 全個蟹蓋內外都好夠熱. 個面燒得金黃色. 值得一試. 甜品: 牛奶布丁. 奶味重, 而且質感好幼滑. 想點而售罄的食物. 海膽1板, 炙和牛壽司. 活赤貝刺身. 池魚王, 北寄貝叫兩客, 但只有一客.服務: 侍應生放下食物時都會說出食物名稱, 但有講得好快. 焗蟹蓋上枱時都會附上一支辣椒仔, 我們叫了6客焗蟹蓋, 分了數次上枱, 就這樣, 枱上共有4支辣椒仔. 穿西裝的(我猜是經理吧), 幾留意客人的舉動. 我們在猜想刺身碟上的魚生種類時估錯了, 他即時糾正, 幾好. 整體的都好有禮貌, 又主動加茶. 唔錯. 沒有點午餐全部都是散
前菜: 辣貝 (已忘記正確名字). 普普通通吧!
魚生全部都好新鮮, 值得一試.
壽司:
魚子芝士軍艦: 芝士味好勁, 口感豐富
鵝肝壽司: 我無食, 不能致評, 但同事話好好好正
蟹膏蟹肉軍艦: 蟹膏香濃, 蟹肉就稍為遜色了.
熟食:
南瓜天婦羅: 意見同上, 份量幾足,
燒獅魚鮫: 肉質好滑, 幾香口
甜品: 牛奶布丁. 奶味重, 而且質感好幼滑.
服務: 侍應生放下食物時都會說出食物名稱, 但有講得好快.
整體的都好有禮貌, 又主動加茶. 唔錯.
沒有點午餐全部都是散點, 總數1仟2佰多. 值不值就見仁見智