2017-01-12 592 浏览
   为左庆祝我同老公结婚周年记念,于是又同死野出左去食饭庆祝,而等一向为贪心,成日咩都想食少少既关系,所以老公就带左我去呢间放题,好让满足吓贪吃既我一出䢂口就好多人等紧位,好彩老公一早Book左位,唔系射一定走人+西面,入座后桌面就有一本小黄页,入面系点菜纸,种类有好多,于是待就起势画画画,一阵之后美食好快就到先黎就有刺身,的拣左三文鱼、吞拿鱼、甜虾、带子及螺刺身,食入口中口感QQ好新鲜,清甜之余更很爽口,很是美味!再黎有黑松露牡丹虾寿司,黑松露香气扑鼻,加上牡丹虾的爽弹口感╴这确是美味得令人想一食再食~紧接有我很喜欢的清酒煮蚬,味道清新之余亦无沙,食吓食吓好被我KO老公叫风的火炙和风牛肉寿司比想像中好食,牛肉入味又唔会太咸,加上香浓等烧汁下,尤是美味无穷!然后又送来了我超爱的日本天妇罗南瓜及蕃薯,炸粉唔算多,能食到南瓜及蕃薯本身的甜香,很是难得,食到老公都好好味而另一最爱的一口牛柳粒又是煮得刚好,食落软香之余亦充满牛肉本身的浓浓肉香,确是十分好味盐烧鸡软骨也烧得极之香脆,微咸的口感加上软骨的嚼劲吓,用来送酒最为合适淀粉怪的我就叫了热稻庭乌冬一尝,送来时仍热热的,加上口感弹牙,属中上

三文鱼、吞拿鱼、螺、甜虾、带子刺身
黑松露牡丹虾寿司
清酒煮蚬
火炙和风牛肉寿司
日本天妇罗南瓜及蕃薯
一口牛柳粒
盐烧鸡软骨
热稻庭乌冬
淀粉怪的我就叫了热稻庭乌冬一尝,送来时仍热热的,加上口感弹牙,属中上水平,满意!
芝麻鸡翼、吉列鱿鱼圈、芝士年糕
之后就有老公爱食既芝麻鸡翼、吉列鱿鱼圈、芝士年糕,个样得之余,食落完全唔觉得油,鸡翼炸得金香美味,鱿鱼圈就充满嚼感,年糕亦很软香,食得我俩都很是开心
北海道牛乳奶冻
纽约芝士冻饼
食到差不多半饱后,我就走左出去大门口附近既自助区睇吓仲有咩好食,原来有多款甜品饮品俾客人任食,凡又唔执输拎左D返埋位食
木糠布甸
木糠布甸做得唔错,口感滑溜又唔觉好肥,同时亦唔太甜
Movenpick雪糕
跟著待应又拎左张雪糕纸俾我,一见到超开心,原来呢度系有我最爱既Movenpick雪糕,超正

总结成餐饭都好味,今餐食得我同老公都好开心
2016-12-12
庆祝纪念