2023-03-07 254 浏览
平時食到普普通通嘅,都未必會寫食評。今次真係第一次😩😩希望大家停一停諗一諗。突然想食屋酒屋,見到依間有3百幾個好評個樣又ok,就去試吓。我全程都無影咩相,講真連賣相都唔吸引,成餐飯,我搵唔到一樣野係叫好食。我哋叫左2個Shabu Shabu, 一牛一豬。雖然2百幾蚊既野真係唔可以要求太多,但第一次食牛係可以咁「嚡」,d豬好大陣味。再加左d串燒:燒白鱔(好醒,無汁,好多骨)、燒牛舌(正常)、牛肉青蔥卷(正常)、雞泡魚干(好咸)、雞棒(正常)、雞皮(無味)、炸多春魚(完全唔香口)、蜜糖雞翼(叫做全晚最出色)、燒青魚(正常)。我哋都係半飽,但係已經唔想再比任何機會其他嘢食,寧願再去第度食過。以上串燒都係1串+2個Shabu Shabu (1人前),3個人埋單$1170。以咁嘅價錢,真係唔應該係咁既質素