食店乃老字号,应越深得客人爱戴,继续光临再光顾,如您们想试,要小心他们的价格没有标示清楚的您只可以问,但未必得到确实的价目,要小心!您下单他们说是否要加大不要例牌,您不会得到价目佢冇喺Menu度写加大几多钱?佢亦都唔会答实你系几多钱只会系说二百多元就不知是200头定200尾,要小心!你点海鲜嘅时候佢唔会称俾你睇你点嘅海鲜有几重呢!要小心! 我哋一行八人 ,叫咗两只象拔蚌佢单据写咗一只,店内的一位阿姐经理 会辩称电脑的记录永远都是无论你order咗三只五只佢电脑单都话出一只,但最终炒出嚟系一只,价钱就收您两只每只$880,象拔蚌嘅份量,我哋八个人都认为是一只的份量,买单嘅时候就收咗1660,我哋见到张单写一只同个阿姐讲话我哋叫咗两只佢继续跟进最后嚟咗一只嘅份量,因为𠮶只象拔蚌$880系非常之大两只应该不至于份量这么少,呢一点可能你哋觉得存在有不清楚之处有争拗点,但如果你想去试呢一间店必须要小心呢一个我们的经验, 买单嘅时候当然要check好张单,但系佢会帮你+2罐汽水落去你张单度你唔睇单可能有其他嘅问题出现。
2023-10-07