2022-07-13 469 浏览
食過一次唔會想去再食!但冇試過嘅想試都唔會阻止🤗(我諗賣點應該都係海鮮同酒放題🙂同埋自己殺生自己食感)個人覺得:1.地方窄,排隊,轉身,拎野食嘅地方係喺一行仔入面發生(兩面都有啲野食,中間留一個人位出入)2.兩個人食比張細枱你食個爐都佔左三分一,冇乜地方可用(跟枱會有冰筒+骨桶+長調味料盤+大剪刀同夾),好迫,食得好唔舒服3.所有野食及調味料都勁少選擇,食食下會發現選擇唔多,燒黎燒去都係果幾味⋯另外,蛋糕望落唔同味但食落一樣味同質感,伏!4.尤其係串物同甜品都冇牌介紹,都唔知咩黎5.拎野食嘅碟又淺又細,每次都拎唔得多,要行好多轉6.蠔size偏瘦,又勁多殼碎,食到好像食魚感要下下吐骨出黎感款7.係固定時段食野同離開,唔係睇你幾點入座計時收費果啲,放假都要夾餐廳提供嘅時間食飯🌚搞到好趕原本想淨食海鮮想回本但燒都好花時間燒,比幾舊水係食唔飽嘅😭如果好考慮cp值嘅朋友仔可以諗諗先

個人覺得:

4.尤其係串物同甜品都冇牌介紹,都唔知咩黎