2021-07-29
成日行街行過呢度,都見到好多人排隊個餐廳裝修得幾靚 ,有啲仙氣咁,網上都講係影相打卡既餐廳純粹真係想睇下啲嘢好唔好食就約埋朋友一齊嚟試下4個人嗌咗5樣嘢食,4杯嘢飲,食完都好似唔夠飽 ,因為啲嘢真係好細碟呢個意大利辣肉腸 麵包pizza 都ok嘅芝士味濃,包都好脆, 辣肉腸都唔會焗到好乾身香煎豬扒配鮮茄汁豬扒冇乜味囉 , 佢隔離伴碟的茄汁都唔似茄汁味只係勝在夠厚最好食反而係側邊嘅菇同埋秋葵呢個算係最好食嘅明太子忌廉海鮮意粉明太子醬調味啱啱好蝦都好爽口又大隻魷魚都好爽口唔韌但份量真係好少就算一個人食都唔夠飽水牛城雞翼都幾好食 ,炸到好脆 ,醬汁酸甜, 但佢所謂嘅8隻,都係將雞翼一開二先有8件和風牛肉蛋包飯, 就真係唔好食味道甜甜地但真係好淡味,蛋又做唔到好滑 ,我又好似完全食唔到牛肉咁,可以太太太細朋友飲嘅果茶佢話一般我同另外三位朋友飲嘅就好好飲佢哋2杯係係巨峰提子芒果梳打 我就係白桃蘋果梳打我諗成晚最滿意都係呢杯嘢飲總括嚟講真係純粹打卡嘅話可以食下入去影啲環景真係靚嘅但嘢食真係比較細份,味道都一般般但值得讚賞嘅係服務態度好好嘅啲侍應都好好禮貌,好好招呼
個餐廳裝修得幾靚 ,有啲仙氣咁,網上都講係影相打卡既餐廳
純粹真係想睇下啲嘢好唔好食
就約埋朋友一齊嚟試下
呢個意大利辣肉腸 麵包pizza 都ok嘅
芝士味濃,包都好脆, 辣肉腸都唔會焗到好乾身
香煎豬扒配鮮茄汁
豬扒冇乜味囉 , 佢隔離伴碟的茄汁都唔似茄汁味只係勝在夠厚
最好食反而係側邊嘅菇同埋秋葵
呢個算係最好食嘅
明太子忌廉海鮮意粉
明太子醬調味啱啱好
蝦都好爽口又大隻
魷魚都好爽口唔韌
但份量真係好少就算一個人食都唔夠飽
和風牛肉蛋包飯, 就真係唔好食
朋友飲嘅果茶佢話一般
我同另外三位朋友飲嘅就好好飲
佢哋2杯係係巨峰提子芒果梳打
我就係白桃蘋果梳打
我諗成晚最滿意都係呢杯嘢飲
總括嚟講真係純粹打卡嘅話可以食下入去影啲環景真係靚嘅
但嘢食真係比較細份,味道都一般般
但值得讚賞嘅係服務態度好好嘅
啲侍應都好好禮貌,好好招呼