2011-02-01
同兩個friends專誠嚟食froyo~~~好興奮!見到咁多隻味, 不過想食既吾多揀咗:原味 - 奶味吾重, 質感亦吾夠滑(比Panda遜色), 不過甜酸度都幾啱藍莓味 - 好好味~ (我覺得藍莓同乳酪真係好夾)Guava - OK, 番石榴味幾香, 但係較淡味, 而且吾夠酸味配料嚟講, 彩虹mochi、燕麥同corn flask都好好味, 爆珠既口感好嘔心我哩杯要$52.5朋友倆既froyo都要三四十蚊, 佢哋自制能力都比我高._.佢哋要既芒果味好古怪, melon偏甜都OK, 益力多幾好味。食完都係吾夠喉~~~又再嚟多round~~~~~ ;D坐出面傾計都幾舒服, 不過今日就好凍, 坐坐下頂吾順入返嚟。綜合嚟講, 除咗吾夠滑, 哩度既froyo都幾吾錯, 又多口味, 配料選擇又多, 水果仲係新鮮切不過價錢就吾平, 好容易食窮自己而加店內環境舒服寬敞, 喺哩度傾計都幾好~~~出咗鋪頭一陣就已經掛住你喇tuttimelon~~~~ <3
好興奮!
見到咁多隻味, 不過想食既吾多
揀咗:
藍莓味 - 好好味~ (我覺得藍莓同乳酪真係好夾)
我哩杯要$52.5
食完都係吾夠喉~~~又再嚟多round~~~~~ ;D
不過價錢就吾平, 好容易食窮自己
而加店內環境舒服寬敞, 喺哩度傾計都幾好~~~