2020-09-04 1306 浏览
2个女仔去揾食,黎到呢间规模细细又装修几靓的西餐厅食晚餐,呢度有bar枱同卡座比你拣。我地叫左个set dinner 同单点配combo set. 个set 配有有汤 or 沙律,另外再跟埋野饮。是日餐汤系南瓜忌廉汤,味道不错系一向饮开南瓜汤嘅味。🤣主菜就叫左 圣诞缤纷烤羊架 (明明有耐未到圣诞,侍应生都笑了) & 带子黑松露意大利饭。 上碟卖相好唔错丫,羊架配了红梅酱仲有薯蓉同沙律伴碟,味道不算膻(因我我钟意愈膻愈好)肉质嫩同juicy。 而黑松露带子意大利饭 食落唔会好腻,略嫌黑松露味有点淡。最后仲加左个 香蕉朱古力法式薄饼做甜品。我觉得这间店最值得赞嘅系服务丫。员工真系好有礼貌,为呢个晚餐加左不少嘅分数。☺️

2020-08-31